Egipatska depilacija nogu – 50%

Ovoga četvrtka studio ljepote Alexsandria nagrađuje sve pripadnice ljepšega spola s 50% popusta na egipatsku depilaciju noga.

Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 062 802 578 (ERONET) i osjetite čari egipatske depilacje.

Studio ljepote Alexsandria nalazi se na adresi: Kralja Tomislava b.b. (Staro Veležovo) Mostar

Glavna razlika između egipatske i obične depilacije je da se kod obične depilacije vosak nanosi na kožu i dlačice, dok se kod egipatske šećerna smjesa nanosi samo na dlačice, izvlačeći ih pritom cijele i iz korijena. To je razlog zašto sam postupak egipatske depilacije znatno manje boli. Zbog toga, ali i zbog činjenice da je smjesa prirodnih sastojaka, šećerna pasta djeluje kao prirodni piling kože te je usput omekšava. Zato se i preporučuje osobama sa osjetljivom kožom i proširenim venama i kapilarama, a i za osjetljiva područja, poput ruku i prepona. Treba napomenuti da je koža glatka i bez dlačica duže nego nakon obične depilacije

Depilacija bikini zone
Bitka s neželjenim dlačicama jedna je od onih koju većina žena vodi čitavog svog života. Govorimo li o bikini zoni, rat protiv dlačica više nije samo pitanje higijene ili privlačnosti u partnerskom odnosu, već i način za instant podizanje samopouzdanja.